Ga naar hoofdinhoud

Individuele coaching 

Individuele coaching programma’s voor leiders die willen transformeren en groeien, zodat ze kunnen stralen in alles wat ze doen.

Blijf groeien als leider

Onze individuele coaching programma’s zijn op maat gemaakt om je als individu te helpen bij het overwinnen van je persoonlijke hick-ups of om je te begeleiden bij het transformeren van je leiderschapsstijl. In deze programma’s gebruiken we bekende instrumenten en methoden om je te helpen reflecteren. Als je een persoonlijke leiderschapsreis wilt maken, kun je best bereid zijn om hard aan jezelf te werken.

Wij geloven dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat dit een duurzame, langdurige verandering is. Daarom gebruiken we training, coaching, advies en oefeningen om ervoor te zorgen dat de veranderingen diep in je verankerd worden. Als bepaalde onderwerpen nog steeds moeilijk zijn, zullen we dieper ingaan op wat het zo moeilijk voor je maakt en je eigen manier vinden om ermee om te gaan.

Onze individuele programma’s zijn gecentreerd rond verschillende onderwerpen die relevant zijn voor je persoonlijk en professioneel leiderschap. Ons eerste programma richt zich op het ontdekken van je eigen persoonlijke missie en het toewerken naar die missie. Ons tweede programma richt zich op het ontdekken van persoonlijke wegversperringen en het vinden van strategieën die voor jou werken om deze te overwinnen. Ons laatste programma zal je helpen bij het navigeren door verandering en het cultiveren van moed om te veranderen.

Als je klaar bent om in de spiegel te kijken en te beginnen met het maken van een aantal veranderingen, bekijk dan onze individuele coaching programma’s in detail!

Ontdek alle details van onze programma’s

Persoonlijk leiderschap

Meer informatie

Jezelf overwinnen

Meer informatie

Omgaan met verandering

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

““Ik doe niet aan de korte termijn” zei ze me kort nadat we elkaar voor het eerst hadden ontmoet en begonnen samen te werken. En die zin is altijd blijven hangen. Birgit heeft een haast aangeboren passie om mensen te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk, en ze is er nog eens fantastisch in ook!”

Katy Willems

“Ik had de geweldige gelegenheid om advies te krijgen van Birgit tijdens een HEC leadership training. Ze gaf me heel relevante tips rond zelf-management en het management van anderen. Birgit kan goed luisteren naar anderen en ik kreeg verscheidene to-the-point aanbevelingen die me echt vooruit hielpen in het verfijnen van mijn leiderschapsstijl en bij het nemen van beslissingen in complexe situaties (zoals bvb een multi-culturele omgeving). Ik kan Birgit zeker en vast aanraden voor al je coaching activiteiten.”

Paul Bayle

“Tijdens haar coachings creëert Birgit een veilige omgeving en weet ze heel goed het vertrouwen op te bouwen met haar cliënten. Ze stelt steeds verduidelijkende vragen en haar nieuwsgierigheid drijft haar naar de vraag “wat zou hier mogelijk zijn?” Ze heeft me begeleid in het ontdekken wat werkt voor mij en tijdens het hele traject. Maar ze deelt ook informatie die mij toelaat om verder te leren en te groeien. Voor mij was dit de perfecte balans. Hartelijk bedankt, Birgit. Ik wens je veel succes met je coaching business!”

Leen Lievens

“Birgit is een heel enthousiaste en capabele coach die echt luistert en rekening houdt met de noden van de coachee. Haar jarenlange ervaring in consulting en project management brengt ook veel toegevoegde waarde. Door de juiste vragen te stellen op het juiste moment, kon ze me ondersteunen bij mijn kritische zelf-reflectie. Ik zou haar zeker aanbevelen als coach.”

Stéphanie Vets

“Tijdens haar coachings laat Birgit de coachee zien waar en hoe ze kan verbeteren – niet op een directieve manier, maar op een manier dat de coachee zelf tot inzicht komt en haar eigen pad voor verbetering kan definiëren. Birgit zal je ook altijd blijven ondersteunen na de coaching sessies, informeert naar je vooruitgang en geeft bijkomende suggesties als en wanneer dat nodig is. Stapje voor stapje begeleidt ze de coachee om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Malika Rahou

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek