skip to Main Content

Individuele coaching 

Individuele coaching programma’s voor leiders die willen transformeren en groeien, zodat ze kunnen stralen in alles wat ze doen.

Blijf groeien als leider

Onze individuele coaching programma’s zijn op maat gemaakt om je als individu te helpen bij het overwinnen van je persoonlijke hick-ups of om je te begeleiden bij het transformeren van je leiderschapsstijl. In deze programma’s gebruiken we bekende instrumenten en methoden om je te helpen reflecteren. Als je een persoonlijke leiderschapsreis wilt maken, kun je best bereid zijn om hard aan jezelf te werken.

Wij geloven dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat dit een duurzame, langdurige verandering is. Daarom gebruiken we training, coaching, advies en oefeningen om ervoor te zorgen dat de veranderingen diep in je verankerd worden. Als bepaalde onderwerpen nog steeds moeilijk zijn, zullen we dieper ingaan op wat het zo moeilijk voor je maakt en je eigen manier vinden om ermee om te gaan.

Onze individuele programma’s zijn gecentreerd rond verschillende onderwerpen die relevant zijn voor je persoonlijk en professioneel leiderschap. Ons eerste programma richt zich op het ontdekken van je eigen persoonlijke missie en het toewerken naar die missie. Ons tweede programma richt zich op het ontdekken van persoonlijke wegversperringen en het vinden van strategieën die voor jou werken om deze te overwinnen. Ons laatste programma zal je helpen bij het navigeren door verandering en het cultiveren van moed om te veranderen.

Als je klaar bent om in de spiegel te kijken en te beginnen met het maken van een aantal veranderingen, bekijk dan onze individuele coaching programma’s in detail!

Ontdek alle details van onze programma’s