Ga naar hoofdinhoud

Jouw leiderschapsreis met Mpower Coaching & Consulting

Creëer impact met duurzame groei, een positieve bedrijfscultuur en geëngageerde teamleden. Waar heb jij nood aan?

Maak van jouw organisatie een plek vol vertrouwen om te groeien en om open te bloeien

Jij als inspirerend leider voelt het in elke vezel van je lichaam: jij wil een bedrijf runnen waarin iedereen boven zichzelf kan en mag uitstijgen. Een plek die positieve verandering belichaamt.

Afhankelijk van waar jij nu tegenaan loopt in je bedrijf, heb je andere noden om je doelen te bereiken.

Misschien …

  • zit je bedrijf in volle groei, maar zit jij verstrikt in de waan van de dag waardoor je geen tijd en overzicht hebt om die groei vorm te geven?
  • weet jij wat voor leider je wil zijn, welke leiders je wil binnen je organisatie en welke bedrijfscultuur je wil nastreven, maar komt de theorie niet overeen met de praktijk en weet niemand welk gedrag er precies van hem/haar verwacht wordt?
  • rijd jij je vast in het dagelijks reilen en zeilen omdat je medewerkers geen verantwoordelijkheid nemen en alles op jouw schouders terechtkomt? Waardoor je niet toekomt aan jouw échte taken: leidinggeven en de toekomst vormgeven?

In welk scenario je jezelf ook herkent, weet dat het anders kan.

Dat het anders MOET, willen we positieve impact creëren, die verder reikt dan de organisatie.

Afhankelijk van jouw noden zijn deze 3 programma’s jou op het lijf geschreven.

Ze zijn geen one-size-fits-all, we geven ze zo vorm dat ze bij jou en je bedrijf passen. En resultaat opleveren, daar draait het uiteraard om.

Ready, Set, Grow

Geen losse flodders meer. Creëer tijd en overzicht om de volgende groeistap te zetten. En bereik je doelen met een laserscherpe focus en geëngageerde teamleden.

Ready, Set, Grow

Ik wil meer weten

Leadership Blueprint

Practice what you preach. Zet je leiderschapsvisie op papier en zorg ervoor dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten.

Leadership Blueprint

Ik wil meer weten

Cultivate Ownership

Je hoeft als leider niet alles alleen te doen. Stimuleer proactiviteit in je teamleden en laat hen de eigen verantwoordelijkheden opnemen om samen te groeien.

Cultivate Ownership

Ik wil meer weten

Zo gaan we te werk

1

Gratis intakegesprek

Tijdens een sessie van 1,5u kijken we waar jij naartoe wil en welke stappen je daarvoor moet zetten. Ik zet je op weg, jij beslist of we samen verder gaan.

2

Offerte op maat

Op basis van wat jij nodig hebt, werk ik jouw offerte op maat uit.

3

Deepdive en roadmap

Op basis van interviews en/of workshops bereiken we een eerste mijlpaal. Dat ijkpunt wordt de basis van ons plan van aanpak: welke dingen moeten er gebeuren en tegen wanneer.

4

Uitvoering

Nu begint het echte werk. Elk programma is een combinatie van coaching, training, advies en veel oefening. Dankzij de tools en op wetenschappelijk onderzoek gestoelde methodes zul je de nieuwe aanpak diepgaand verankeren in de organisatie. Geen wollig gedoe, wel tastbaar resultaat.

5

Feedback

Zijn we in onze opzet geslaagd? Wat zijn de verdere stappen?

 

Je hoeft nu nog niets te beslissen. First things first: plan je gratis intakesessie.

Ik wil eens sparren, Birgit

Wat onze klanten zeggen

“Tijdens haar coachings laat Birgit de coachee zien waar en hoe ze kan verbeteren – niet op een directieve manier, maar op een manier dat de coachee zelf tot inzicht komt en haar eigen pad voor verbetering kan definiëren. Birgit zal je ook altijd blijven ondersteunen na de coaching sessies, informeert naar je vooruitgang en geeft bijkomende suggesties als en wanneer dat nodig is. Stapje voor stapje begeleidt ze de coachee om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Malika Rahou

“Ik had de geweldige gelegenheid om advies te krijgen van Birgit tijdens een HEC leadership training. Ze gaf me heel relevante tips rond zelf-management en het management van anderen. Birgit kan goed luisteren naar anderen en ik kreeg verscheidene to-the-point aanbevelingen die me echt vooruit hielpen in het verfijnen van mijn leiderschapsstijl en bij het nemen van beslissingen in complexe situaties (zoals bvb een multi-culturele omgeving). Ik kan Birgit zeker en vast aanraden voor al je coaching activiteiten.”

Paul Bayle

“Birgit is een heel enthousiaste en capabele coach die echt luistert en rekening houdt met de noden van de coachee. Haar jarenlange ervaring in consulting en project management brengt ook veel toegevoegde waarde. Door de juiste vragen te stellen op het juiste moment, kon ze me ondersteunen bij mijn kritische zelf-reflectie. Ik zou haar zeker aanbevelen als coach.”

Stéphanie Vets

“Tijdens haar coachings creëert Birgit een veilige omgeving en weet ze heel goed het vertrouwen op te bouwen met haar cliënten. Ze stelt steeds verduidelijkende vragen en haar nieuwsgierigheid drijft haar naar de vraag “wat zou hier mogelijk zijn?” Ze heeft me begeleid in het ontdekken wat werkt voor mij en tijdens het hele traject. Maar ze deelt ook informatie die mij toelaat om verder te leren en te groeien. Voor mij was dit de perfecte balans. Hartelijk bedankt, Birgit. Ik wens je veel succes met je coaching business!”

Leen Lievens

““Ik doe niet aan de korte termijn” zei ze me kort nadat we elkaar voor het eerst hadden ontmoet en begonnen samen te werken. En die zin is altijd blijven hangen. Birgit heeft een haast aangeboren passie om mensen te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk, en ze is er nog eens fantastisch in ook!”

Katy Willems

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek