Ga naar hoofdinhoud

In-company leiderschapscoaching 

In-company leiderschapsprogramma’s voor leiders die willen transformeren en zo een cultuur van vertrouwen en verantwoordelijkheid willen creëren in hun organisatie.

Aandacht voor de leiderschapskwaliteiten in jouw organisatie

Het doel van onze in-company leiderschapsprogramma’s is om de hele leiderschaps- en organisatiecultuur te transformeren. Elk programma maakt gebruik van een combinatie van coaching, training, advies en oefeningen om deze evolutie te realiseren. Onze programma’s hebben niet alleen effect op de leiders die eraan deelnemen, maar ook op hun omgeving.

Wij geloven dat het belangrijk is dat dit een duurzame en langdurige verandering teweeg brengt. Daarom gebruiken we methodes en tools die ervoor zorgen dat deze veranderingen ingebed worden in je dagelijkse job, zodat we de voordelen op lange termijn kunnen realiseren.

In onze opleidingen behandelen we verschillende thema’s en leiderschapsdomeinen. We beginnen met het overkoepelende thema rond het zetten van doelen en het formuleren van je persoonlijke en professionele missie. Vervolgens bekijken we hoe je deze doorvertaalt naar je authentieke leiderschapsstijl. Deze stijl kan je dan toepassen en verder verfijnen in de interacties met je teams. In ons laatste programma passen we al deze learnings toe binnen de organisatie en leren we hoe je anderen kan inspireren om te leiden en te stralen.

Ook als je op zoek bent naar een programma op maat van de unieke behoeften van jouw organisatie, hebben wij voor jou de juiste oplossing.

Ontdek alle details van onze programma’s

Realiseer je doelen

Meer informatie

Authentiek leiderschap

Meer informatie

Team leiderschap

Meer informatie

Leiderschap in de organisatie

Meer informatie

Op maat

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

“Birgit is een heel enthousiaste en capabele coach die echt luistert en rekening houdt met de noden van de coachee. Haar jarenlange ervaring in consulting en project management brengt ook veel toegevoegde waarde. Door de juiste vragen te stellen op het juiste moment, kon ze me ondersteunen bij mijn kritische zelf-reflectie. Ik zou haar zeker aanbevelen als coach.”

Stéphanie Vets

“Tijdens haar coachings laat Birgit de coachee zien waar en hoe ze kan verbeteren – niet op een directieve manier, maar op een manier dat de coachee zelf tot inzicht komt en haar eigen pad voor verbetering kan definiëren. Birgit zal je ook altijd blijven ondersteunen na de coaching sessies, informeert naar je vooruitgang en geeft bijkomende suggesties als en wanneer dat nodig is. Stapje voor stapje begeleidt ze de coachee om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Malika Rahou

“Tijdens haar coachings creëert Birgit een veilige omgeving en weet ze heel goed het vertrouwen op te bouwen met haar cliënten. Ze stelt steeds verduidelijkende vragen en haar nieuwsgierigheid drijft haar naar de vraag “wat zou hier mogelijk zijn?” Ze heeft me begeleid in het ontdekken wat werkt voor mij en tijdens het hele traject. Maar ze deelt ook informatie die mij toelaat om verder te leren en te groeien. Voor mij was dit de perfecte balans. Hartelijk bedankt, Birgit. Ik wens je veel succes met je coaching business!”

Leen Lievens

““Ik doe niet aan de korte termijn” zei ze me kort nadat we elkaar voor het eerst hadden ontmoet en begonnen samen te werken. En die zin is altijd blijven hangen. Birgit heeft een haast aangeboren passie om mensen te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk, en ze is er nog eens fantastisch in ook!”

Katy Willems

“Ik had de geweldige gelegenheid om advies te krijgen van Birgit tijdens een HEC leadership training. Ze gaf me heel relevante tips rond zelf-management en het management van anderen. Birgit kan goed luisteren naar anderen en ik kreeg verscheidene to-the-point aanbevelingen die me echt vooruit hielpen in het verfijnen van mijn leiderschapsstijl en bij het nemen van beslissingen in complexe situaties (zoals bvb een multi-culturele omgeving). Ik kan Birgit zeker en vast aanraden voor al je coaching activiteiten.”

Paul Bayle

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek