skip to Main Content

In-company leiderschapscoaching 

In-company leiderschapsprogramma’s voor leiders die willen transformeren en zo een cultuur van vertrouwen en verantwoordelijkheid willen creëren in hun organisatie.

Aandacht voor de leiderschapskwaliteiten in jouw organisatie

Het doel van onze in-company leiderschapsprogramma’s is om de hele leiderschaps- en organisatiecultuur te transformeren. Elk programma maakt gebruik van een combinatie van coaching, training, advies en oefeningen om deze evolutie te realiseren. Onze programma’s hebben niet alleen effect op de leiders die eraan deelnemen, maar ook op hun omgeving.

Wij geloven dat het belangrijk is dat dit een duurzame en langdurige verandering teweeg brengt. Daarom gebruiken we methodes en tools die ervoor zorgen dat deze veranderingen ingebed worden in je dagelijkse job, zodat we de voordelen op lange termijn kunnen realiseren.

In onze opleidingen behandelen we verschillende thema’s en leiderschapsdomeinen. We beginnen met het overkoepelende thema rond het zetten van doelen en het formuleren van je persoonlijke en professionele missie. Vervolgens bekijken we hoe je deze doorvertaalt naar je authentieke leiderschapsstijl. Deze stijl kan je dan toepassen en verder verfijnen in de interacties met je teams. In ons laatste programma passen we al deze learnings toe binnen de organisatie en leren we hoe je anderen kan inspireren om te leiden en te stralen.

Ook als je op zoek bent naar een programma op maat van de unieke behoeften van jouw organisatie, hebben wij voor jou de juiste oplossing.

Ontdek alle details van onze programma’s