Ga naar hoofdinhoud

Leiderschapscoaching

Coaching, training en advies voor leiders die hun leiderschapskwaliteiten willen doen groeien zodat ze hun teams op een authentieke manier kunnen inspireren om geweldige bedrijfsresultaten neer te zetten.

Leiderschap en organisatiecultuur

Wij geloven dat leiderschap een cruciale rol speelt in de wereld van vandaag. Organisaties en mensen gaan stralen als ze kunnen samenwerken met inspirerende, motiverende en authentieke leiders. Het is echter niet altijd gemakkelijk en evident om zo’n leider te zijn. Maar het is wel iets dat je kan leren.

Onze programma’s zijn opgebouwd uit een combinatie van coaching, training, advies en veel oefening. Wij garanderen dat de deelnemers van onze leiderschapsprogramma’s een ware transformatie zullen doormaken. En het stopt niet bij hen. Deze transformatie zal zich verderzetten doorheen de organisatie en zo een nieuwe cultuur van vertrouwen en verantwoordelijkheid creëren.

Zo maak je van je organisatie een plaats waar mensen zich veilig voelen, waar ze kunnen groeien en openbloeien en hun beste werk kunnen produceren.

Wij geloven dat het belangrijk is dat dit een duurzame en langdurige verandering teweeg brengt. Daarom gebruiken we methodes en tools die ervoor zorgen dat deze veranderingen ingebed worden in je dagelijkse job, zodat we de voordelen op lange termijn kunnen realiseren.

Wij bieden in-company leiderschapsprogramma’s aan voor organisaties die hun hele leiderschaps- en organisatiecultuur willen transformeren. Daarnaast bieden we ook individuele coachingstrajecten aan voor leiders die willen werken aan hun persoonlijke groei en die hun leiderschapsstijl willen verbeteren.

Ontdek onze in-company en individuele coachingsprogramma’s

In-company leiderschapscoaching

Meer informatie

Individuele leiderschapscoaching

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

“Tijdens haar coachings creëert Birgit een veilige omgeving en weet ze heel goed het vertrouwen op te bouwen met haar cliënten. Ze stelt steeds verduidelijkende vragen en haar nieuwsgierigheid drijft haar naar de vraag “wat zou hier mogelijk zijn?” Ze heeft me begeleid in het ontdekken wat werkt voor mij en tijdens het hele traject. Maar ze deelt ook informatie die mij toelaat om verder te leren en te groeien. Voor mij was dit de perfecte balans. Hartelijk bedankt, Birgit. Ik wens je veel succes met je coaching business!”

Leen Lievens

““Ik doe niet aan de korte termijn” zei ze me kort nadat we elkaar voor het eerst hadden ontmoet en begonnen samen te werken. En die zin is altijd blijven hangen. Birgit heeft een haast aangeboren passie om mensen te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk, en ze is er nog eens fantastisch in ook!”

Katy Willems

“Tijdens haar coachings laat Birgit de coachee zien waar en hoe ze kan verbeteren – niet op een directieve manier, maar op een manier dat de coachee zelf tot inzicht komt en haar eigen pad voor verbetering kan definiëren. Birgit zal je ook altijd blijven ondersteunen na de coaching sessies, informeert naar je vooruitgang en geeft bijkomende suggesties als en wanneer dat nodig is. Stapje voor stapje begeleidt ze de coachee om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Malika Rahou

“Ik had de geweldige gelegenheid om advies te krijgen van Birgit tijdens een HEC leadership training. Ze gaf me heel relevante tips rond zelf-management en het management van anderen. Birgit kan goed luisteren naar anderen en ik kreeg verscheidene to-the-point aanbevelingen die me echt vooruit hielpen in het verfijnen van mijn leiderschapsstijl en bij het nemen van beslissingen in complexe situaties (zoals bvb een multi-culturele omgeving). Ik kan Birgit zeker en vast aanraden voor al je coaching activiteiten.”

Paul Bayle

“Birgit is een heel enthousiaste en capabele coach die echt luistert en rekening houdt met de noden van de coachee. Haar jarenlange ervaring in consulting en project management brengt ook veel toegevoegde waarde. Door de juiste vragen te stellen op het juiste moment, kon ze me ondersteunen bij mijn kritische zelf-reflectie. Ik zou haar zeker aanbevelen als coach.”

Stéphanie Vets

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek