Ga naar hoofdinhoud

Business Consulting

Praktisch advies en begeleiding voor bedrijven rond visie/missie/strategie, organisatie cultuur en project management, zodat zij kunnen uitblinken in waar zij goed in zijn. 

Visie, missie, strategie; bedrijfscultuur en project management

Wij geloven dat een visie en missie de richting aangeven die een bedrijf uitgaat. Ze inspireren, geven mensen een reden om te komen werken en medewerkers vinden er zelfs een soort vervulling in. Tegelijkertijd weten we ook dat deze visie en missie vaak verloren gaan in de boardrooms.

En dat is hoe wij kunnen helpen met onze business consulting. We kunnen je helpen om ervoor te zorgen dat iedereen in je organisatie de visie en missie kent en begrijpt. We kunnen helpen om de strategie op te zetten die nodig is om je visie en missie te realiseren. Wij geloven dat deze strategie de gids is om er te geraken en dat iedereen in de organisatie moet weten welke richting je uit gaat.

Als mensen weten waar ze naartoe gaan en hoe ze kunnen bijdragen aan het hoger doel van het bedrijf, dan zijn ze vanuit zichzelf gemotiveerd om alles te doen wat ze kunnen om hieraan bij te dragen. Maar het gaat niet enkel over de weg er naartoe. De tocht – of de manier waarop – is minstens even belangrijk en wordt voor het grootste deel bepaald door je organisatiecultuur.

Wanneer je een bedrijfscultuur hebt waarin vertrouwen, begrip en samenwerking centraal staan, dan weet je dat mensen elkaar zullen helpen en dat je sneller je doel zal bereiken. Het uitbouwen van zo’n cultuur is een van de hoekstenen binnen onze business consulting.

En uiteindelijk zal je ook een paar projecten moeten opleveren als onderdeel van je strategie. Wij geloven dat deze projecten gerealiseerd moeten worden met een focus op resultaten EN de menselijke connectie. Dat is de sleutel tot het realiseren van je strategie.

Ontdek onze opties voor business consulting

Visie.Missie.Strategie

Meer informatie

Project Management

Meer informatie

Verandering van bedrijfscultuur

Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

“Tijdens haar coachings creëert Birgit een veilige omgeving en weet ze heel goed het vertrouwen op te bouwen met haar cliënten. Ze stelt steeds verduidelijkende vragen en haar nieuwsgierigheid drijft haar naar de vraag “wat zou hier mogelijk zijn?” Ze heeft me begeleid in het ontdekken wat werkt voor mij en tijdens het hele traject. Maar ze deelt ook informatie die mij toelaat om verder te leren en te groeien. Voor mij was dit de perfecte balans. Hartelijk bedankt, Birgit. Ik wens je veel succes met je coaching business!”

Leen Lievens

“Birgit is een heel enthousiaste en capabele coach die echt luistert en rekening houdt met de noden van de coachee. Haar jarenlange ervaring in consulting en project management brengt ook veel toegevoegde waarde. Door de juiste vragen te stellen op het juiste moment, kon ze me ondersteunen bij mijn kritische zelf-reflectie. Ik zou haar zeker aanbevelen als coach.”

Stéphanie Vets

““Ik doe niet aan de korte termijn” zei ze me kort nadat we elkaar voor het eerst hadden ontmoet en begonnen samen te werken. En die zin is altijd blijven hangen. Birgit heeft een haast aangeboren passie om mensen te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk, en ze is er nog eens fantastisch in ook!”

Katy Willems

“Ik had de geweldige gelegenheid om advies te krijgen van Birgit tijdens een HEC leadership training. Ze gaf me heel relevante tips rond zelf-management en het management van anderen. Birgit kan goed luisteren naar anderen en ik kreeg verscheidene to-the-point aanbevelingen die me echt vooruit hielpen in het verfijnen van mijn leiderschapsstijl en bij het nemen van beslissingen in complexe situaties (zoals bvb een multi-culturele omgeving). Ik kan Birgit zeker en vast aanraden voor al je coaching activiteiten.”

Paul Bayle

“Tijdens haar coachings laat Birgit de coachee zien waar en hoe ze kan verbeteren – niet op een directieve manier, maar op een manier dat de coachee zelf tot inzicht komt en haar eigen pad voor verbetering kan definiëren. Birgit zal je ook altijd blijven ondersteunen na de coaching sessies, informeert naar je vooruitgang en geeft bijkomende suggesties als en wanneer dat nodig is. Stapje voor stapje begeleidt ze de coachee om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Malika Rahou

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek