Ga naar hoofdinhoud

Ik ben Birgit, gepassioneerd door de menselijke connectie

Ben je op zoek naar de geheime ingrediënten om jouw team te laten samenwerken en beter te laten presteren? Vraag je je af hoe je een effectieve en inspirerende leider kan zijn? Heb je een zakelijke uitdaging waarvoor een scherpe blik en pragmatisch project management van pas komt? Dan is mij dat helemaal op het lijf geschreven!

Over mij

Al van toen ik een klein meisje was, probeerde ik slimme oplossingen te vinden voor moeilijke vraagstukken. Hoe uitdagender het probleem, hoe harder ik me erin vastbeet om de beste oplossing te vinden. Dat is hoe ik in burgerlijk ingenieur terecht gekomen ben, want laat ons eerlijk zijn, dat was de moeilijkste studierichting die je kon kiezen. En zo ben ik ook aan mijn consulting carrière begonnen: het oplossen van moeilijke business vragen was de uitdaging die ik zocht.

Door de jaren heen begon ik me te realiseren dat veel van deze situaties iets met elkaar gemeen hadden. Vaak hadden ze te maken met inter-relationele topics, wrijvingen of miscommunicaties en dan is een analytische geest alleen zeker en vast niet voldoende om deze vraagstukken op te lossen.

Dat was dan weer de trigger die me deed besluiten om een van de meest complexe onderwerpen te gaan bestuderen: de mens, zijn denkpatronen en zijn relaties met andere mensen. Door het volgen van verschillende opleidingen, ervaringen in mijn projecten, sessies met mentors, coachingssessies, het lezen van boeken en uiteindelijk ook het volgen van een officiële coachingsopleiding, ben ik dan een ICF gecertifiëerd coach geworden. Naast het opvoeden van mijn kinderen was dit waarschijnlijk het moeilijkste dat ik ooit gedaan heb in mijn leven. En tegelijkertijd is het zo ongelofelijk geweldig om mensen te coachen, hen te zien groeien en bloeien en hen dingen te zien doen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Dus, of het nu in mijn consulting is of in mijn coaching, als je met mij in zee gaat, dan kan je er vanop aan dat ik tot het uiterste zal gaan en de beste resultaten zal creëren. Maar je bent er maar beter op voorbereid dat jij ook door een persoonlijke revolutie zal gaan!

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek