Ga naar hoofdinhoud

Ik ben Sofie, gepassioneerd door jouw zoektocht naar evolutie voor jezelf en jouw team

Heb je nood aan meer diepgang in je zelfontplooiing? Wil je nieuwe inzichten en handvaten voor wanneer het lastig wordt in je team met collega’s of anderen? Ben je op zoek naar tools om je leiderschap skills te versterken? Wil je meer verbinding in je team? Dan ben ik graag van de partij!

Over mij

Al van jongs af aan was ik geïntrigeerd door mensen en menselijke relaties. Met vrienden hield ik nachtenlange gesprekken op zoek naar wat ons precies zo anders maakt. De hamvraag was voor mij toen (en nu nog altijd): welke impact heeft onze persoonlijkheid op onze relaties en conflicten? En bestaan er tools om op een betere, respectvolle manier om te gaan met anderen?

Die zoektocht naar verbinding bleef mij m’n hele carrière achtervolgen. Ik werkte samen met erg verschillende leidinggevenden, voor sommigen wou ik door het vuur gaan en bij anderen werkte hun gedrag eerder contraproductief. Wat veroorzaakte dit verschil toch? Was het louter een verschil in persoonlijkheid? Hoogstwaarschijnlijk had dit invloed en toch… er was meer aan de hand. Toen ik zelf als leidinggevende van een groter team werkte, botste ik op mijn eigen limieten, de nood aan een degelijke basis drong zich op. Een coaching opleiding bood het antwoord op vele van mijn vragen en bezorgdheden. Het resultaat van mijn eigen zelfontplooiing wil ik vandaag graag met jullie delen. Mijn visie: meer menselijkheid op de werkvloer resulteert in betere resultaten.

In 2019 besloot ik de financiële wereld achter mij te laten en begon ik aan mijn coaching opleiding. Zo kon ik me 100% wijden aan mijn missie om veranderingen te vergemakkelijken en transities van leidinggevenden en hun team te begeleiden. Het was tijd om mijn droom vorm te geven vanuit betrokkenheid en empathie met respect voor de aanwezige waarden en talenten en deze te laten openbloeien. In november 2020 behaalde ik mijn internationale certificering. Ondertussen ben ik ook enneagramcoach en beschouw dit als een krachtige tool om snel tot de essentie te komen van een persoon en de obstakels op z’n pad.

Ben jij bereid om je bedrijfsresultaten te boosten door je mensen te laten groeien Dan kijk ik er naar uit jou te mogen ont-moeten.

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek

Mpower Coaching & Consulting

Contact

Hof van Delftlaan 60, 2180 Ekeren

Gratis intake gesprek

Heb je interesse om samen een coaching programma of een project op te starten? Contacteer ons dan nu voor een gratis intake gesprek!

Gratis intake gesprek